Cautare

958 de rezultate pentru "pictura un hobbyu sergiu nicolaescu" (8.02 secunde)
Fiecare productie aduce ceva nou, fiecare spune aceeasi poveste, dar intr-un limbaj nou, in haine noi, cu performante artistice unice, irepetabile. ... Stiu mult mai bine ce au de facut si au capacitatea de a absorbi ca un burete tot ce li se ofera.
Totul a inceput din bucuria de a darui si folosesc vopseluri textile pentru pictura.
Printre cei care expun lucrarile de pictura, desen si modelaj se numara elevii George Baditescu, Lucian Macrea, Manuel Mihalache, Roxana Campeanu, Cristina Mihai.
Domni, domnite si tineri marineri sunt invitati, timp de o saptamana, sa descopere un program de comedii si muzici, mofturi si surprize care transpun universul surprins in opera lui I.L.Caragiale, reputat dramaturg si cronicar al Bucurestiului de altadata, pe aleile celui mai vechi parc din Capitala.
Legendarul Nicu Covaci, fondator si lider al formatiei rock Phoenix, este si un pictor foarte talentat. Profesia sa de baza este nu cea de cantaret, ci de profesor de pictura.
De un an m-am reapucat de pictura, dupa o pauza de zece ani! Sunt de profesie inginer - am absolvit Facultate de Utilaje.
Florian Popa Micsan a publicat pe facebook un nou episod din Amintiri de pe malul bratului Borcea al Dunarii de Jos.
Am un atelier de pictura pe lemn si incerc sa readuc traditiile picturii sasesti pe obiecte decorative si unde impreuna cu copiii de la cercul de pictura de la parohia Ghermanesti, incercam sa facem niste lucruri minunate.
A ales sectia de Grafica, pentru ca era fan al desenelor animate inca de pe bancile elementarei si a descoperit in profesorul Mircia Dumitrescu un indrumator plin de intelegere pentru fandacsiile” discipolilor sai.
Antrenorul personal al multor vedete autohtone, Mihai prefera sa nu vorbeasca doar despre vedete, spunand ca in meseria lui toti oamenii sunt importanti si nu este o anume persoana care sa primeasca un regim special din partea lui, el ocupandu-se cu acelasi profesionalism de fiecare client in parte, indiferent de statutul lui.
Am terminat Artele Plastice si sunt profesor de pictura la Scoala generala nr. ... Chiar in aceasta perioada avem expozitie de pictura pe panza a copiilor, la Centrul Cultural din Busteni", ne-a spus Baciu Vladimir.
tesut, olarit, incondeiat oua, sculptura in lemn, pictura de icoane, cojocarie, confectionat de masti populare si podoabe, impletit fibre vegetale, fiind reprezentate toate zonele etnografice de traditie din Romania. ... 0727859959) pentru "Atelierul de pictura pe tricouri si magneti".
Iorga Pictura pe ceramica - Mariana Serban Tablouri din flori naturale - Marinescu Dan Pictura pe tricouri si magneti - Simona Vaduva Icoane pe lemn - Cantaragiu Florian Organizator:
nastase.wordpress.com - Marin Sorescu In urma cu peste 20 de ani, Marin Sorescu mi-a daruit o pictura, Corida in Yucatan. ... Poezie, teatru, romane, eseuri, politica, pictura - Sorescu a insemnat pentru multe generatii speranta unei innoiri a gandirii si a limbajului.
Demonstratie pictura icoane pe lemn â€" Florentin Cantaragiu 13, 00 â€" 15, 00; ... Demonstratie pictura icoane traditionale pe sticla â€" Radu Dinca 11, 00 â€" 13, 00;
Printre cei care au primit acest titlu se numara si un redutabil jurnalist, Dan Constantin, originar din Calarasi, fiul unui mare carturar- Ionel Constantin.
- concurs de pictura in acuarela - participantii vor fi 10 elevi de la clasa de pictura din cadrul Palatului Copiilor Calarasi;
Din dorinta de a trai intr-un oras mai vesel, Andreea Gabriela Tudor a schimbat complet atmosfera din scara blocului in care locuieste, scrie Obiectiv Vocea Brailei. ... - A inceput cu un elefantel la soneria noastra.
Ideile imi vin din experiente, trairi, si dintr-un simt artistic care s-a dezvoltat in timp. ... - Cum te-ai decis sa deschizi un magazin vintage in centrul Bucurestiului? ... Familia mea mi-a dat un bobarnac.
Presedintele Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, conservatorul Sergiu Andon, sustine ca legea privind declaratiile de avere este confuza si trebuie modificata astfel incat sa fie eliminate neclaritatile pe care le contine.
google-analytics.com